Wordpress - CMS website

Made by Luth is in juni 2016 gestopt met webdesign!
WordPress – CMS website

WordPress is een uitgebreid CMS (=contentmanagementsysteem). U kunt zelf de inhoud (content) wijzigen zonder dat daar technische kennis voor vereist is. WordPress maakt gebruik van de programmeertaal PHP. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database. Met dit CMS kunt u naast tekst en afbeeldingen wijzigen ook extra pagina’s aan uw website toevoegen.
Wordpress is een goede keus als u regelmatig iets aan de inhoud van uw site wilt veranderen en/of u een grote website (lees: veel websitepagina’s) nodig heeft.
U heeft zelf geen technische kennis nodig om met de website te kunnen werken.
Natuurlijk krijgt u uitleg over de werking en een handleiding.

WordPress ontwerp

Een WordPress website wordt vormgegeven d.m.v. een theme. Dit is het ontwerp dat de uitstraling van uw website bepaald. Er zijn talloze theme mogelijkheden (gratis en betaald).
Made by Luth – Webdesign maakt gebruik van responsive premium themes. Dit zijn aangekochte professionele themes die zich automatisch aanpassen voor een optimale weergave binnen diverse mobiele devices (zoals I-pad en I-phone). Binnen het gekozen theme wordt uw huisstijl toegevoegd.

Extra functionaliteiten

Binnen WordPress wordt gebruik gemaakt van plug-ins. Deze plug-ins bieden extra functionaliteiten. Denk hierbij aan een contactformulier, foto galerie of een SEO plug-in om nog beter gevonden te worden op Google. Afhankelijk van uw wensen en van het gekozen theme zal worden gekeken welke plug-ins nodig zijn.

Werkwijze

N.a.v. een eerste contact komen we erachter wat het doel is van uw website en welke sfeer u aanspreekt.
Wij zullen op basis van dit eerste contact drie premium responsive WordPress themes (=het websiteontwerp) voor u uitzoeken.
Ook zullen we bespreken welke extra plug-ins (voor meer functionaliteiten) u nodig heeft binnen uw website zodat deze helemaal aan uw wensen voldoet.
Hierna zal voor een offerte op maat worden gemaakt.

Wanneer u een definitieve keuze heeft gemaakt zullen wij een offerte op maat opstellen. Hierna kan het gekozen ontwerp worden aangekocht en kan er een start worden gemaakt met het inpassen van uw huisstijl en alle content.
U levert de content voor uw website aan d.w.z. tekst en beeldmateriaal.

Betaling

Na goedkeuring van de offerte en het gekozen ontwerp van de website, volgt een aanbetaling van 30% op de totale kosten.
De website komt op een tijdelijke plaats op het internet te staan, waar de vorderingen bekeken kunnen worden.
Wanneer de website bij de laatste controle is goedgekeurd wordt het restant bedrag gefactureerd.
Na ontvangst van de betaling wordt de website op de definitieve locatie op het internet geplaatst.

Updates

Het updaten van WordPress en van de WordPress plugins is noodzakelijk om uw website veilig te houden. Wij kunnen uw website onderhouden, zodat u zelf geen omkijken meer heeft naar het updaten van uw WordPress website.

Portfolio en tarieven

Kijk voor alle voorbeelden en tarieven in onze portfolio:
>> portfolio – WordPress – CMS websites

Webdesign mogelijkheden

>> HTML – website
>> HTML – met eenvoudig CMS
>> WordPress – website

© Made by Luth
Social Media